Acupunctuur

Bij acupunctuur plaatsen we naalden op specifieke punten in het lichaam die pijnstillend, stimulerend of ontstekingsremmend werken. De combinatie van acupunctuur en fysiotherapie leidt dikwijls tot sterkere resultaten en kan tevens helpen bij onrust, allergieën, braken en ouderdomsklachten.

Is acupunctuur pijnlijk of gevaarlijk?

Acupunctuur is een uiterst veilige methode van behandelen die geen blijvende bijwerkingen heeft. Vrijwel alle dieren ondergaan een acupunctuurbehandeling zonder problemen. Vaak werkt het zelfs ontspannend!

Voor wie?

De toepassingsmogelijkheden van acupunctuur zijn zeer breed. Acupunctuur kan een behandeling op zich zijn, maar kan evengoed gecombineerd worden met Westerse geneeskunde om op die manier een nog groter effect te verkrijgen.

Voor orthopedische of neurologische problemen kan acupunctuur ook gecombineerd worden met fysiotherapie. Een combinatie van deze 2 leidt tot sterke resultaten!

Acupunctuur kan in het bijzonder nuttig zijn bij spier- en peesproblemen, braken, allergieën, blaasproblemen, verlammingsverschijnselen, ouderdomsklachten en angst.

Hond die hydrotherapie volgt.

Tarieven

Acupunctuur

Per sessie (30 min): € 40

Combo acupunctuur + hydro/fysio

Acupunctuur in combinatie met hydro- en/of fysiotherapie.

Per sessie (45-60 min): € 70

Eerste sessie

Tijdens de eerste consultatie nemen we voldoende tijd om de behandeling te bespreken.

Eerste sessie (45-60 min): € 50