Trimsalon

Elke hond heeft recht op een gepaste behandeling voor zijn vacht. Wij houden steeds rekening met de rasstaandaard van de hond en met de wensen van de eigenaar. We stellen een positieve ervaring voor het dier voorop. Een standaard trimbeurt omvat het knippen van de nagels, kuisen van de oren, borstelen, wassen, drogen en het trimmen van de hond. We kunnen uw hond plukken, knippen, scheren, ontwollen of ontklitten.

De duur en de prijs van elke trimbeurt hangen af van het ras, de conditie van de vacht, de frequentie van het aantal bezoeken en het gedrag van de hond.

Hond die trimbeurt krijgt.Hond die trimbeurt krijgt.Hond die trimbeurt krijgt.Hond die trimbeurt krijgt.Hond die trimbeurt krijgt.

Gratis puppygewenning!

We bieden een gratis puppygewenning aan voor puppy’s tot en met 5 maanden. Puppy’s worden uitgenodigd om op jonge leeftijd tijdens een korte sessie te leren dat wassen, drogen, borstelen en knippen fijn kan zijn. Samen met het baasje zorgen we voor een leuke eerste ervaring in het salon.

Puppy op puppygewenning.Puppy op puppygewenning.Puppy op puppygewenning.

Tarieven

Ons tarief is € 50 per uur voor kleine rassen en € 55 per uur voor grote rassen.

Hieronder vindt u een schatting van de kostprijs voor veelvoorkomende rassen, gebaseerd op ons uurtarief. Hou er rekening mee dat uiteindelijke prijs kan afwijken naargelang de toestand van de vacht, de frequentie van het aantal bezoeken en het gedrag van de hond.

Op dit ogenblik nemen wij geen nieuwe doodlevarianten en plukhonden meer aan.

Australische herder85
Bichon frisé70
Bordercollie75
Cavalier75
Chihuahua45
Engelse cockerspaniël80
Golden retriever85
Havanezer75
KeeshondKlein70
Labrador55
Maltezer70
PoedelDwerg70
Sheltie75
Shih Tzu70
TeckelRuwhaar65
Yorkshire70